tag:blogger.com,1999:blog-1334189694866621788.post4104908746474345038..comments2022-03-03T10:33:52.807+03:00Comments on Gezen Gezgin'in Günlüğü: Kalpazankaya Restaurant - Burgazada/İstanbulTomatohttp://www.blogger.com/profile/16454426482245854708noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-1334189694866621788.post-19954540136020575792009-10-03T14:22:32.191+03:002009-10-03T14:22:32.191+03:00merhabalar "gezen gezginler"
asagıda yer...merhabalar "gezen gezginler"<br />asagıda yer alan bu mail yoruma cevap olarak burcu p. hanıma gonderilmistir. anlayısınıza sıgınarak yayınlıyorum.<br /><br />merhaba,<br />restoranimizda sizinde bahsettiginiz gibi hesaplarda oynama yapilmamaktadir bunun nedeni sabit bir fiyat politikamiz ve menumuz olmasidir. dediginiz gibi iskele tarafinda bulunan restoran sayılamayacak olan bu cafe-restoranlar profesyonel olarak calismayip sadece rekabetten dolayi musteriyi "yakalamak" icin bu tip hareketleri yapabilirler. fakat farkettiyseniz eger, mutfagimiz son teknolojidir ve hijyeniktir sadece mutfagimiz bir restoran buyuklugundedir. adada hicbir restoranda olmayan 2 adet soguk hava depomuz vardır. kullandıgımız yagdan soya sosuna kadar en ufak malzeme bile markadır. tuvaletlerimiz 5 yıldızlıdır. mutfaktaki suyumuz bile arıtılarak kullanılmaktadır ve bunun gibi daha yazamayacagim bircok farkımız bulunmaktadır. <br />ayrıca bildiginiz gibi profesyonel bir restoranda adisyon uzerinde oynama yapılmamaktadır. bizim de profesyonel bir hizmet verme politikamız esas oldugundan belirli kurallarımız vardır. haftada 3 kez gelen musterilerimize bile sadece tatlı-meyve veya icecek ikramı yapilmaktadir. politikamız olarak tum musterilerimiz esittir.<br /> bu nedenle bizi anlayısla kasılayacagınızı umar, tesekkur ederiz.<br />ismail bucak.modjohttps://www.blogger.com/profile/10172345083329393704noreply@blogger.com