2 Ekim 2007 Salı

Borsa Lokantaları - Boğaziçi, Kandilli, Fenerbahçe

Borsa Lokantaları bence fiyat / memnuniyet dengesini en iyi oranda bulabileceğiniz yerlerden biri. Ucuz bir yer değil belki kimileri için ama ödediğiniz paranın karşılığını en yüksek oranda almanız garanti. Bir diğer deyişle aynı kalitede yemek yiyebileceğiniz diğer yerlere oranla ucuz.

Tanışmadım ama işletmeci Rasim Özkanca mütevazi ama değerli bir marka yaratmış. Menüsü çok çeşit yerine her zevke hitap eden ve insanın aklını karıştırmayan az sayıda geleneksel tatlar içeriyor. Son derece kendine özgü bir yapıda işletiliyor. Deneyimli servis ekibi her türlü konuğunuzu endişelenmeden ağırlayacağınız bir ortam sağlıyor. Mutlaka beyaz kumaş örtülü masalarda, kaliteli ve hijyenik bir yemek deneyimi garanti.

Boğaziçi Borsa, İstanbul Harbiye Lütfi Kırdar Kongre Merkezi içinde hoş bir mekanda, yaz aylarında önündeki terasta hizmet veriyor.

Fenerbahçe Borsa, bir süredir tadilatta, üstelik tadilat da bir süredir kesintiye uğramış durumda. Tadilat sonrası yine eski formunda hizmet vermesini diliyoruz. Burası Kandilli'den önce Anadolu yakasındaki en önemli seçenekti bizim için.

Kandilli Borsa ise restore edilerek kültür merkezi haline getirilen eski Kandilli Kız Lisesi'nde açıldı. Aynı zamanda buradaki bahçe daveti organizasyonlarını da yürütüyor. Kandilli Borsa belki de boğazın en güzel manzaralarından birine sahip.

Eminönü ve İstiklal Caddesi'ndeki şubeler daha çok günlük ihtiyaçlara yanıt veren tarzda işletilen farklı dükkanlar.

http://www.borsarestaurant.com

41°04'20"N 29°03'27"E

Hiç yorum yok: