28 Ağustos 2007 Salı

Albena Otel - Assos, Kadırga Koyu


Bu oteli otel yapan sahibi ve işletmecisi İhsan Bey. İkisini biribirinden ayrı düşünemiyorum. Belki butik otel tanımı için oda sayısı biraz fazla ama İhsan Bey'in her an işin başında ve konuklarıyla bire bir ilgileniyor olması burayı bence butik hale getiriyor. Her yönüyle ölçülü düşünülmüş, tasarlanmış, gerçekleştirilmiş ve işletiliyor. Türkiye'nin en güzel plajlarından birinde, isteyene büyük havuzu ile kaliteli yemekleriyle, ama hepsinin başında İhsan Bey'in kendisiyle tatilini mutlu tamamlama garantisi veren bir yer. http://www.albenahotel.com/

1 yorum:

ebruakin dedi ki...

Selamlar Serdar Bey,

Yorumunuz için teşekkür ederim. Bu yörelere gidecek olan arkadaşlar, yazdığımız gibi gezi bilgilerinden çok faydalanıyorlar. Değişik fikirler de belirtilmeli ki herkes kendi ihtiyaçları doğrultusunda seçimlerini yapabilsin.

Yazımda dikkatinizi çektiyse Yıldızsaray'ın odaları muhteşem, yemekleri olağan üstü gibi bir tabir kullanmadım.
Eğer tatilinizi Kadırga Koyu'nda geçirmek istiyorsanız beklentilerinizi çok sınırlamalısınız zaten.

Yıldızsaray'ın en beğendiğimiz tarafı hizmet-ücret orantısının, Albena'dan çok daha adil olması.

Albena yeni olmasına rağmen odalarının vasatlığı konusunda hiçbir açıklama yapabileceklerini sanmıyorum. Arkadaşlarımızın odasındaki klima çalışmıyordu, odanın tesisatı felaketti, sürekli sıcak su yoktu vs. Yeni olmalarına rağmen salaşlıktan kurtulamamışlar.

Yıldızsaray'da yapılan değişiklikleri, görmediğim için, yorum yapamayacağım. Havuzlu hali için bile bir fikrim yok.

Özetle Assos Kadırga Koyu'ndaki salaş otellerden birini tercih edeceksem, Yıldızsaray'ı tercih ederim. Albena'ya ödediğimiz çok yüklü ekstra bedelini hakkettiklerini düşünmüyorum.

Ben Albena'nın artısı olan kısımları da yazdım. Eğer siz tatilinizde peyzaja önem veriyor, fazla para ödemekten de rahatsız olmuyorsanız Albena'yı seçebilirsiniz.

Tabii bu da tercih meselesi. Herkes kendince yaşadıklarını paylaşıyor.

Tekrar teşekkürler...